رییس دیوان عدالت اداری:
باید از امام حسین(ع) درس ادای تکلیف بیاموزیم تا بر دشمن پیروز شویم
رییس دیوان عدالت اداری گفت: امروز وظیفه مسلمانان، بویژه ملت ایران فوقالعاده سنگین است و باید از حضرت امام حسین(ع) درس ایفای وظیفه و ادای تکلیف بیاموزیم تا در عرصههای مختلفی که دشمن در آن به مبارزه با اسلام برخاسته است، پیروز شویم.
رییس دیوان عدالت اداری گفت: امروز وظیفه مسلمانان، بویژه ملت ایران فوقالعاده سنگین است و باید از حضرت امام حسین(ع) درس ایفای وظیفه و ادای تکلیف بیاموزیم تا در عرصههای مختلفی که دشمن در آن به مبارزه با اسلام برخاسته است، پیروز شویم.
حجت الاسلام والمسلمین منتظری، در جسله هفتم آذرماه هیات عمومی دیوان عدالت اداری ضمن تسلیت و تعزیت ایام سوگواری خامس آل عبا، حضرت امام حسین(ع)، اظهار امیدواری کرد که بتوانیم به سهم خود احیاگر عاشورای امام حسین(ع) باشیم.
وی افزود: امیدواریم خداوند به حق خون پاک امام حسین(ع) و یارانش که جان خود را در راه اعتلای کلمهالله خالصانه دادند، به ما هم توفیق بدهد، بتوانیم در این عصر، راهش را ادامه دهیم، زیرا امروز دنیای اسلام با مشکلات فراوانی از جمله حکومتهای سفیانی قسم خورده که کمر به هدم اسلام بستهاند، مواجه است.
رییس دیوان عدالت اداری اظهار داشت: البته خداوند اراده فرموده است که دینش را حفظ کند و از همین رو امام حسین(ع) امروز در دنیا زنده است و میدرخشد و اگر آنها در آن زمان توانستند با کشتن امام حسین(ع) راه ایشان را از بین ببرند، امروز نیز امریکا، انگلیس، اسرائیل و وابستگانشان در منطقه میتوانند، اسلام و پرچم آن را از بین ببرند درحالی که هرگز چنین نبوده و نخواهد بود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه مراجعه به کلام امام سوم شیعیان و سلوک آن حضرت میتواند برگ زرینی در زندگی اشخاص باشد و این مختص شیعیان نیست، به عبارتی از مهاتما گاندی اشاره و اضافه کرد: رهبر نهضت آزادیبخش هندوستان در تشریح حرکت ضد استعماری خود گفته است: «من از حسین بن علی(ع) درس گرفتم». اینگونه است سخن کسی که نه معتقد به اسلام است و نه اعتقادی به امامت آن حضرت دارد اما در عین حال او را به عنوان الگو در زندگی انتخاب کرده است.
حجت الاسلام والمسلمین منتظری فرمایشات امام حسین(ع) را مشحون از اهداف، درسها و هدایتهایی دانست که بشریت را به اوج کمال میرساند.
وی تصریح کرد: ایشان فرمودند: «قیام و خروج من برای این است که امت جدم را از مفاسدی که گرفتارش شده است، نجات دهم». به عبارت دیگر در آن زمان فساد عقیدتی، فکری، اخلاقی و مالی جامعه را فرا گرفته بود، طبیعتا اگر کسی چون یزید بن معاویه بخواهد زعامت و رهبری مردم را عهده دار شود، و دنیای اسلام گرفتار عنصر خبیث و نامطلوبی مانند او شود، معلوم است به چه سمت و سویی خواهد رفت. و تربیت و اخلاق و دین مردم در آن جامعه چگونه خواهد شد.
وی ادامه داد: نتیجه چنین وضعیتی این است که به رغم گذر تنها نیم قرن از رحلت حضرت رسول(ص) برخی به اصطلاح مسلمانان با فرزند پیامبر چنین میکنند.
رییس دیوان عدالت اداری هدف حضرت امام حسین(ع) را اصلاح جامعه در همه عرصهها و احیای دین، برانداختن بدعتها و اعتلای کلمه الله و همچنین نجات اسلام و انسانیت از چنگال جنایتکاران دانست و تصریح کرد: امام حسین(ع) با قیام خود در حقیقت اسلام و معالم انسانیت را از اضمحلال و نابود شدنی که بنی امیه بدان کمر بسته بود، نجات داد و توانست با ابطال باطل، چهره حق را نه تنها به مردم زمان خود که به جامعه بشریت در طول اعصار و قرون نشان دهد.
وی تبدیل تفکر و حاکمیت اموی به تفکر و حاکمیت محمدی(ص) و ریشه کن کردن حکومت مشرکانه سفیانی و اموی را از اهداف مقدس و عالیه حضرت ابیعبدلله(ع) در این حرکت توفنده برشمرد.
حجت الاسلام و المسلمین منتظری افزود: امام حسین(ع) درحالی که میدانست چه سرنوشتی خواهد داشت و آن را همواره به یاران خود یادآوری میکرد، رفت تا شجره طیبه اسلام و قرآن را که به دست نابکارانی چون بنی امیه و یزید افتاده بود، نجات دهد. چرا که این درخت نیازمند آبیاری با خون امام حسین(ع) بود و او باید شهید میشد، تا اسلام باقی بماند.
رییس دیوان عدالت اداری در ادامه با خواندن شعری از شاعر عرب و ترجمه آن در توصیف صحنه عاشورا، گفت: چه زیبا شاعر عرب گفت: «اگر شمشیرهای آتشبار و خشمگین اندک یاران امام(ع) در سرزمین کربلا نبود و اگر نبود تیرهای سهمناکی که از سوی آنان پرتاب میشد، هرگز گوشها، صدای اذان را نمیشنید. طعن نیزهها همه جوارح آنان را قطعه قطعه کرد و جسم آنان از گزند دشمن در امان نبود، در حالیکه آن مکارم و جایگاه رفیع و شخصیت ارزشمند را دشمن هیچگاه نتوانست از بین ببرد.