رئيس ديوان عدالت اداري:
گرفتاري امت اسلامي بر اثر محروم بودن از نعمت امامت و ولايت است
رئیس دیوان عدالت اداری گفت: امت اسلامی اگر از نعمت الهی امامت و ولايت محروم نبود، دچار اینهمه گرفتاری، بدبختی و مصیبت نميشد.
رئیس دیوان عدالت اداری گفت: امت اسلامی اگر از نعمت الهی امامت و ولايت محروم نبود، دچار اینهمه گرفتاری، بدبختی و مصیبت نميشد.
به گزارش روابط عمومی دیوان عدالت اداری، حجتالاسلام والمسلمين منتظري در جلسه بيست و هفتم مردادماه هيات عمومي ديوان با اشاره به جايگاه رفيع امامت در كلام ائمه هدي(ع) و تاثير آن بر جوامع اسلامي اظهار داشت: متاسفانه پس از رحلت رسول گرامي اسلام(ص)، حكام وقت به گونهاي با امامان ما برخورد كردند كه جامعه از دسترسي به آنها محروم شد.
وي افزود: ائمه معصومين(ع) مسئوليت بزرگ بيان معارف و تعاليم حقه اسلامي را داشتند و امت اسلامي اگر از اين نعمت محروم نميشد، دچار گرفتاريهايي که دشمنان به خاطر اختلاف و چندپارگي برايش پديد آوردند، نميشد.
رئيس ديوان عدالت اداري با بيان اين موضوع كه الحمدلله ايران از اين نعمت ارزندهاي كه خداوند نصيب كشور و ملت كرده، بهرهمند است، گفت: بايد قدردان نعمت امامت باشيم زيرا شاخهاي از اثرات وجود امام و فرعي از فروع فراوان مساله آن را در امامت و راهبري كشور خود ديدهايم.
حجتالاسلام والمسلمين منتظري ادامه داد: البته در طول تاريخ نقشي كه ترتبيت يافتگان اين مكتب داشتهاند بر همگان مشخص است و در زمان معاصر نيز شاهديم كه وجود امام خميني(ره) به عنوان يكي از تربيت يافتگان مكتب امامت تحولي عظيم در كشورمان پديد آورده است.
وي با اشاره به اينكه نعمت ولايت امروز كشور ما را در جهان به جايگاهي رفيع رسانده است، تصريح كرد: اين جايگاه كه دوست و دشمن بدان اعتراف دارد و پيشرفتهاي گوناگوني كه نصيب اين ملت و كشور شده است، منشاء آن چيزي جز پيروي از احكام نوراني اسلام و حاكميت ولايت نيست.
رئيس ديوان عدالت اداري گفت: سخنان مقتدرانه مقام معظم رهبري و اخطارها و هشدارهاي جدي ايشان به استكبار جهاني كه مستظهر به توان مادي و نظامي هستند، چيزي نيست مگر اتكاي به خداوند متعال و معارف دين و ملت غيور، كه خدا را بايد براي اين نعمت شاكر بود.
حجتالاسلام والمسلمين منتظري در پايان با اشاره به روايتي از حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در تبیین جایگاه امام به نقل از كتاب تحفالعقول گفت: امام هشتم(ع) ميفرمايند، «امام، زمام براي دين، نظام براي مسلمين، صلاح براي دنيا و عزت براي مومنين است. امام پايه و اساس اسلام متحرك و نامي و فرع بلندمرتبه و برازنده براي آن است. نماز، روزه، حج و جهاد و تمامي عبادات كمال و تمامش به وجود امام است. امام موجب افرايش درآمد اقتصادي جامعه است و وجودش سدي است مقابل نفوذ دشمن، براي مرزها و اطراف كشور. امام همانند خورشيد فروزندهاي استكه نورش عالم را فرا ميگيرد و در جايگاهي است كه ديدگان و دستها بدان نايل نميشود».