رئيس ديوان عدالت اداري:
تنها تزكيه دانشگاه را از آسيبها مصون نگه ميدارد
رئیس دیوان عدالت اداری با بیان این نکته که اهمیت دانشگاه در تعلیم و تربیت مدیران کشور است، گفت: چنین ظرفیتی موجب شده است که این مرکز همواره مورد طمع دشمن باشد.
رئیس دیوان عدالت اداری با بیان این نکته که اهمیت دانشگاه در تعلیم و تربیت مدیران کشور است، گفت: چنین ظرفیتی موجب شده است که این مرکز همواره مورد طمع دشمن باشد.
به گزارش روابط عمومی دیوان عدالت اداری، حجت الاسلام والمسلمين منتظري در جلسه هفدهم آبان ماه هیات عمومی دیوان، ضمن گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو و یاد همه شهدا به ویژه شهدای عرصه علم و دانش، اظهار داشت: دشمنان به دنبال اين هستند كه مراكز علمي و دانشگاهي را در دست خود بگيرند و با القاي مطالب و اهدافي كه خود دارند، بتوانند مسير دانشگاه را آنگونه كه خود مايلند تعيين كنند.
وي دانشگاه را مركز انسانسازي و ساختن انديشه و فكر در هر كشوري دانست و افزود: تربيتيافتگان اين مراكز علمي امروز در تمام سطح مديريتي كشور حضور دارند و مديران ما در هر بخش يا قسمتي از فارغالتحصيلان دانشگاه و حوزههاي علميه هستند.
رئيس ديوان عدالت اداري ادامه داد: نظر به اين اهميت و تاثيرگذاري است كه در نظر امام خميني(ره) دانشگاه از حساسيت ويژهاي بر خوردار بود يا مسايل دانشگاهيان يكي از دغدغههاي اصلي مقام معظم رهبري است.
حجت الاسلام والمسلمين منتظري با اشاره به اينكه اگر فضاي دانشگاه توام با تزكيه باشد، از آسيبهاي احتمالي مصون خواهد ماند، تصريح كرد: علم و تزكيه در نظام جمهوري اسلامي دوبال حركت دهنده به سوي كمال است.
وي گفت: اميدواريم كه در اين جايگاه دانشجويان بتوانند آينده كشور را آنگونه كه شايسته است، بسازند.
رئيس ديوان عدالت اداري با بيان اين كه ما نيز در ديوان عدالت اداري هر خدمتي را بتوانيم نسبت به عرصه علم و دانشگاه دريغ نخواهيم كرد، گفت: البته بر اساس مصوبهاي از شوراي عالي انقلاب فرهنگي، شبههاي در ارتباط با صلاحيت ورود ديوان در دعاوي مرتبط با آنچه در حوزه كاري شوراي عالي انقلاب فرهنگي است، مطرح ميباشد كه اميدواريم با پيگيريهايي كه در حال انجام است، اين شبهه برطرف شود و ما بتوانيم وظيفه خود را در اين عرصه نيز به نحو مقتضي به انجام رسانيم.
حجت الاسلام والمسلمين منتظري در ادامه ضمن تقدير از عملكرد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي گفت: اين وزارتخانه الحمدالله در مسير ارتقاي سلامت جامعه و كشور اقدامات موثر و خوبي انجام داده است و من به عنوان يك شهروند وظيفه خود ميدانم از تلاش وزير محترم بهداشت و درمان و آموزش پزشكي و موضعگيري ايشان در برابر پزشكان متخلف و زياده خواه تقدير و تشكر كنم.
رئيس ديوان عدالت اداري در بخشي از اظهارات خود با اشاره به روايتي از امام رضا(ع) به تشريح تاثير عقلانيت و بصيرت در زندگي انسان پرداخت و گفت: حركت بر محور عقلانيت در مسير زندگي فردي انسان از مهمترين مسايل زندگي است. آنكه بصيرت ندارد مسلما نخواهد توانست به درستي مسايل را بفهمد و كسي كه مسايل را نفهميد نميتواند بر مسير عقلانيت حركت كند.
وي افزود: انساني كه در مسير عقلانيت حركت نكند، در زندگي همواره دچار آسيبهاي عميقي خواهد شد و از مسير انسانيت خارج ميشود.
وي گفت: اين معنا و پيام كلام نوراني امام هشتم حضرت امام رضا(ع) است كه فرمودند، «کسی که در زندگیاش دارای بصیرت و انسانی بینا باشد، چنین فردی انسان فهیمی خواهد بود. کسی که مطالب را فهمید، انسانی عاقل است و حرکتش بر مسیر عقلانیت است».
وي مجامع علمي دانشگاهي و حوزوي را از مراكزي دانست كه انسان ميتواند ابزار بصيرت درست را در آنجا به دست آورد.