رئیس دیوان عدالت اداری:
امام راحل(ره) ابعاد سیاسی و اجتماعی اسلام را احیا کرد
رئیس دیوان عدالت اداری گفت: در دورانی که تصور میشد اسلام دینی فردی است، امام راحل (ره) به صحنه آمد و ابعاد سیاسی و اجتماعی اسلام را احیا کرد.
به گزارش روابط عمومی دیوان عدالت اداری، حجت الاسلام و المسلمین محمدکاظم بهرامی، رئیس دیوان عدالت اداری در نطق پیش از دستور هیات عمومی در آستانه سی و یکمین سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) و سالگرد قیام پانزدهم خرداد، ضمن گرامیداشت این مناسبت مهم به تشریح ابعادی از قیام بنیانگذار جمهوری اسلامی پرداخت.
رئیس دیوان عدالت اداری تصریح کرد: یکی از مهمترین ابعاد قیام امام راحل (ره) شاخص شدن ابعاد سیاسی و اجتماعی اسلام بود. در زمانی که طی قرون متمادی این تصور شکل گرفته بود که اسلام دینی فردی و صرفا برای اقامه واجبات و ترک محرمات از سوی افراد است، ایشان به صحنه آمد و ابعاد سیاسی و اجتماعی اسلام را احیا کرد.
حجت الاسلام و المسلمین بهرامی افزود: البته مقدمه احیای ابعاد سیاسی و اجتماعی اسلام در قیام امام راحل (ره) توجه به معنویات بود. ایشان همه اقدامات بعدی خود را بر پایه و اساس معنویات بنا نهاد و این موضوع به طور مکرر در سخنان و مطالب ایشان منعکس است.
وی با قرائت بخشی از نخستین سند تاریخی به دست آمده از امام راحل (ره) که مربوط به 78 سال قبل است و نامه ای است که به خواست موسس کتابخانه وزیری از یزد نوشته شده است به تشریح ابعاد مختلف تاثیر معنویت بر حیات سیاسی، اجتماعی و فردی مسلمانان پرداخت و گفت:پایه های اصلی مبارزه حضرت امام (ره) بر تاکید بر معنویات استوار بود و این تاکید در همه جای مطالب برجای مانده از ایشان مشهود است.
رئیس دیوان عدالت اداری گفت: همه مشکلات امروز جوامع بشری به دلیل دوری از معنویات است و اگر معنویات تقویت شود، به قول امام راحل (ره) انسان اصلاح می شود و اصلاح انسان به اصلاح جامعه خواهد انجامید.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که همه بتوانند از چشمه معنویات امام راحل (ره) بهره ببرند.